11.28.2008

Armeenia

Gruusias elavad armeenlased r22kisid, et Armeenias on shashl6kk maitsvam ja rohi rohelisem.
Me tulime nyyd Ukuga oma silmaga j2rgi vaatama, et kuidas sellega siis on.
Reisikirja tasub oodata ilmselt kolmap2eval.

Aga alustuseks tabas meid kohe piiri peal p2ris korralik ylekuulamine, sest Armeenia ainus sylearvuti ei tunnistanud minu passi.

"Miks te Tbilisis 6pite? Miks te Armeeniasse l2hete? Ei, aga tegelt ka, miks te tahate Armeeniasse minna?" kysis nahktagis gorilla meilt pool tundi j2rjest. Ja rong muudkui ootas meie j2rgi...

Ja kui me l6puks olime suutnud neile selgeks teha, et Armeenia ei ole meie unistuste maa, kus elada ja t66tada ja me olime tervelt rongi peal ja seletasime t2didele innukalt vene keeles seda, kuidas gestaapo gorillad meid yle kuulasid, ilmus meile 2kitselt n2kku taskulambivihk (rongi platskaardis 66siti m6istagi elektrit valgustamiseks ei raisata) ja sama tuttav nahktagivend ytles "nakonets nashli vas!"

Tal olid siiski veel m6ned kysimused. N2iteks kus me Jerevanis 66bime ja miks meie L2ti s6ber, kelle juures me 66bime, Armeenias elab ja mis on ikka meie aadress. Meie lemmikkysimus on gorilla omadest ilmselt "Miks teie s6bral ainult yks aadress on?" Eerm...

L6puks hakkas rong liikuma. Gorilla, vaeseke, vist s6itiski meie p2rast piiripunktist Jerevani. Aga pole hullu, me andsime talle v2hemalt yle poole aasta p6hjust kedagi kysitleda.

Aga nyyd Armeenia rohelisemat rohtu nosima!

5 comments:

marko said...

telefonid teil ju ka ei tööta?
ma just mõtlesin, et kas pean hakkama päästemissiooni planeerima.
loengutes oli teieta veidi nutune, Tussukas ei ilmunud samuti välja.
aa, ja maailma tasakaalu huvides elab üks saksa tüdruk Jerevanist ilmselt paar ööd meie diivanil (või teist kummagi voodis, vt ka muinasjutt "kolm karu").
jõudu ja kauneid elamusi!
ärge öösel ära külmuge!

kar said...

Marko, meil on siin v2ga soe. Mitte nagu teil -3 kuni +2...

Tshikk oli lahe jah.

Laseme sul endid veel veidi igatseda, varsti tagasi :)

irvikkiisu said...

No pidevad kõned te kodutelefonile näitavad, et Marko ei nukrutsegi kodus, vaid trallab mööda linna ringi. Sinna siis läks meie võimalus Ukut ja Karri segamatult taga rääkida.

Carry said...

Gorilla tegevuse tagamaid tuleks otsida kindlasti ka Kari uuest tukast.

Kass said...

Olete nüüd siis elusalt tagasi šašlõmmimaalt?