9.29.2008

Minu pere ja muud loomad

Lisaks Ukule, Markole ja Karinile elavad meie korteris:
- prussakad (Uku lambi sees). Ukul on nendega juba plaanid. Mina pole veel yhtegi näinud.
- vihmaussid (vannitoas, p6hiliselt vannis). Aga need on yhed nigelad vihmaussid, sellised kleenukesed ja 6nnetud. Peaks neile huumusrikast mulda viima, et nad kosuksid.
- ämblikud (valdavalt köögis). Sellised pikkade koibadega, 66tsuvad nagu oleks purjus.
- hiired (väidetavalt). Mina pole veel yhtegi näinud, aga Uku väidab, et ta kuuleb neid koguaeg ja yks öö olevat ka prygikast ymber aetud. Hiiri me tapma ei hakka, kui m6ne leiame, pyyame kinni ja paneme nimeks Tiku v6i Taku.
- kass. Elab meie verandal.
- koerad. Need ei ela kyll tehniliselt meie korteris, aga neid on igal öösel väga hästi igale poole kuulda. Ja kylas on koeri PALJU.
- ??? (elab diivani kasti sees). Me ei ole julgenud sinna veel väga p6hjalikult vaadata, aga on suht selge, et seal keegi elab.

Selline meie korter ongi. Pildi pealt tundub täitsa suur ja uhke, aga tegelikult enamus asju natuke logisevad ja on veidi räpased.

3 comments:

Unknown said...

wow! a need pikkade koibadega võivad ka koibikud olla, nood on ämblike sugulased.

Niru said...

Eee.. te ei taha ju ometi öelda, et see Mögalobashvili 24, mille esilehelt leidsin, on PÄRIS aadress?

kar said...

Jah, Niru, Mgaloblishvili 24 on meie tõeline aadress. On võimalik, et kiri jõuab paremini kohale, kui see sõna punnitada vene keelde.

Ja me ei ignonud su aadressiküsimist mitte sellepärast, et me kirju saada ei tahaks - me lihtsalt ei suutnud esimesed 4 päeva oma aadressi meenutada. Nüüd on see mul ilusti turvaliselt telefonis kirjas.

Kirjutage ja joonistage meile!