10.22.2008

elu on kui hädaorg!

Pean tulema vastu lugejate soovidele ja kirjutama siia rämedat klatši.
Lugege ja tundke oma madalate ihade üle uhkust!

Meie kooseksiteerimine on algusest peale olnud ülimalt vaevaline. Isiksusetestides näitame vastandlikke tulemusi, astroloogiliselt ei saa kaks kaljukitsenoormeest ja kalaneiu omavahel kuidagi klappida, numeroloogiast rääkimata (38, 77 ja 21 ei sobi kokku, kuidas nad saaksidki?!).

Karini eluvärv on roosa, minul sinine, Ukul roheline. Näete?

Tahan seetõttu pihtida nii mõndagi.

Isiklikku elu meil tegelikult ei ole. Ühises kommuunis käib toiduvalmistamine, pesupesemine, koristamine ja laste kasvatamine. See võikski olla kommunistlik unelm, aga ei! Viisaastakuplaanid ajavad meid hulluks. See on perspektiivitus, mis põletab hinge ning sunnib kasvõi siinsamas maailmalt abi paluma.

Appi-appi-appi!

Näiteks on absoluutselt võimatu elada koos inimestega, kel pole mingisugust huumorimeelt. Alguses ma proovisin, aga isegi parimad naljad kõrbes õitsele ei löö.

Fotodel (ka selle postituse juures) hammustame huulde, et säilitada viisakas nägu. See on kõik vaid teesklus!

Me oleme kui rongid, mis pimedas öös üksteisest mööduvad. Vaimses mõttes ei saagi meil midagi ühist olla, ehkki meie kehad on sunnitud igapäevaselt omavahel suhtlema. Olmepiinades otsime abi sügavatest sisekaemustest ja nii me lamaskleme päevad läbi oma kasinatel lavatsitel, vaatame värvist kooruvat lage ja mõtleme, kuidas asjad said küll nii halvasti minna.

Aitab?
Seega, isiklikest eludest ja omavahelistest suhetest paraku siit lugeda ei saa.
Lugege klassikuid. Kirsti Vainküla näiteks on teinud selles vallas ilusaid asju. (Mis tast üldse saanud on?)

Aga kui Uku jätab veel korra nõud pesemata, siis sellest kirjutan küll.

7 comments:

mirru said...

Vastus Uipsi küsimusele: Kirsti Vainküla sai Urma Soonvaldiga (Õhtulehe uudisteboss) lapse ja on beebipuhkusel.
Aga edu teile isiklikus elus siis sinna kaugele! :D

mirru said...

Urmo Soonvaldiga siis ikka :)

irvikkiisu said...

Aga mina uurin taas kord, et kus ja kuidas saaksin ma oma allkirja anda sellele petitsioonile, mis nouab postitamisoiguse andmist ka Ukule?

Niru said...

Jah, ma annaks ka meeleldi selle allkirja. Kui Ukut piltide peal poleks, siis ma kahtlustaks, et kaks kurjamit on talle midagi halba teinud.

=E= said...

Aga mina nähvaks, et sõber või asi! Mis need pesemata nõud nüüd ära ei ole? Ükskord jättis Uku aga iseennast pesemata! :)

mell said...

teil on hea tuju blogi. äärmiselt vaimukas. mis puudutab seda postitust, siis teiste vaevadest on ikka mõnus lugeda.

mell said...

ahaa, ühtlasi, Marko, su smoge otsitakse taga, mis on õiguslikult koori vara. olen nüüd üsna veendunud, et võtsid selle kaasa ja käid sellega ratsutamas.